Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    29-01-16
    Mesajlar
    4
    Post Thanks / Like

    Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Merhaba arkadaslar, suan Toyota Yaris 2008 model araba kullaniyorum ve icinde Tomtom Eclipse TNS400 var, ve haritami güncellemek istiyorum ama birturlu beceremedim. Maalesef navcore falan gibi seylerden anlamiyorum, bana yardimci olabilecek bir arkadas varmi? simdiden tesekkur ederim.

    MyTomTom'da satin 55 euro'ya satin almam gerekiyo, orda versiyon 960.7075 var Central Europe mapini istiyorum. Indirdim ve haritayi SD'ye attim ama Aktivasyon Olmadi yaziyor.

    Bu haritayi cihazima nasil yuklerim? suanki haritam Europe 845.2647

    Yardimci olursaniz cok makbule gecer.

  2. #2
    Co- Administrators by_kernekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03-10-12
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21.694
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    ustat bah settiginiz cihaza hic islem yapma firsatim olmadi yanliz .kiyaslama sistemi ile biraz anlatmaya calisacam.
    once elinizdeki sd kartin her ihtimale karsi yedegini alin elinizde kalsin yada bir baska sd kartinda denemenizi yapin cok onemlidir kullak ardi etmeyin

    sd kartinizin icindeki navcore ve haritasi orjinal oldugu icin aktive sikintisi cekmiyorsunuz sitemizden yukleme yaptiginiz her sey ilegal oldugu icin navcorenin patchli .haritaninda aktivasyon yapilmasi sart
    bu cihaza uygun pathcli navcore bulabilirmiyiz biraza dusundurucu o olmayinca haritayida aktive etsenizde calistiramazsiniz ben size harita linki ve nasil yukleniri nasil aktive edilir vereyim navcor bulursam onuda ekler anlatmaya calisirim.

    bahsettiginiz versiyondan europe haritasini alin
    [Only registered and activated users can see links. ]

    harita nasil yuklenir burdan bakin
    [Only registered and activated users can see links. ]

    harita nasil aktive edilir
    [Only registered and activated users can see links. ]

    keygenin icinde meta kodu yoksa dct (aktive ) yapmamis olabilir meta kodu eklenmesi gerekir onu nasil yapacaksiniz burdan bakin
    [Only registered and activated users can see links. ]

    hadi kolay gelsin



    not : sd kartinin icindeki navigasyon sisteminin fotografini cekip koyun ona gore bakalim
    sitede sunulanlar test amaclidir

    lutfen ozelden mesaj yazip yardim istemeyin .siteye yazin gerekli ilgi alaka gosterilecektir

  3. #3
    Administrator
    Üyelik tarihi
    03-10-12
    Yaş
    5
    Mesajlar
    3.695
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Ben kisaca kernekli ustamin yazdigini teyit edeyim
    Yeni bir SD kart ile denemenizi yapiniz, ojinal karta müdahale etmeyin
    Simdi Kernekli ustanin dediklerini adim adim uygulayin korkmadan, aksi takdirde geri dönüsü olmayan bir hata yaptiginizda, carsidaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmayin
    Basaracaginiza eminim
    "Bir kɑrış dɑhi olsɑ vɑtɑn toprɑğını sɑtmɑm, zirɑ bu vɑtɑn bɑnɑ değil milletime ɑittir. Milletim de bu toprɑklɑrı ɑncɑk ɑldığı fiyɑtɑ verir. Çünkü bu toprɑklɑr kɑnlɑ ɑlınmıştır, kɑnlɑ verilir."

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    29-01-16
    Mesajlar
    4
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Merhaba arkadaslar, oncelikle yardimci olmak istediginiz icin tesekkur ederim. Ama maalesef uyguladigim seyler olmadi.
    Cihazda bu navigasyon kodu yanlistir Europe icin yaziyor

    Onun icin bende yaptigim seyleri bir videoya koydum, insallah zaman ayirip bir bakarsin. Tesekkur ederim
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #5
    Super Moderator sniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07-04-15
    Mesajlar
    1.033
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Alıntı GSpro Nickli Üyeden Alıntı [Only registered and activated users can see links. ]
    Merhaba arkadaslar, oncelikle yardimci olmak istediginiz icin tesekkur ederim. Ama maalesef uyguladigim seyler olmadi.
    Cihazda bu navigasyon kodu yanlistir Europe icin yaziyor

    Onun icin bende yaptigim seyleri bir videoya koydum, insallah zaman ayirip bir bakarsin. Tesekkur ederim
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Kardeşim neden öyle uğraşıyorsun bu PM indir aç bir düğmeye bas yola devam et.
    en yeni meta boardumuzda mevcut sadece dosyanın içine at tamam.
    Patscher-frontet systemi patchliyor, dct-frontet haritayı tanıtıyor.
    gerisi lazım değil.
    sorun olursa yazarsın


    [Only registered and activated users can see links. ]










  6. #6
    Co- Administrators by_kernekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03-10-12
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21.694
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Alıntı GSpro Nickli Üyeden Alıntı [Only registered and activated users can see links. ]
    Merhaba arkadaslar, oncelikle yardimci olmak istediginiz icin tesekkur ederim. Ama maalesef uyguladigim seyler olmadi.
    Cihazda bu navigasyon kodu yanlistir Europe icin yaziyor

    Onun icin bende yaptigim seyleri bir videoya koydum, insallah zaman ayirip bir bakarsin. Tesekkur ederim
    [Only registered and activated users can see links. ]

    usta hataniz yok haritayi iki sekildede guzel aktive etmissiniz bir kere yapsaydiniz yeterdi ben manul vermistim cunku cihazi tanimadigim icin ama hizli aktive keygeninide taniyormus.simisiz soyle bir yazi gelmistir bu haritayi bu cihazda kullanamazsiniz .
    burada navcoreden kaynaklanan hata var haritanizi aktive edilmistir size bir link verecegim bunlari deniyeceksiniz cihazinizda harita ve voices dosyasini silme digerlerini sil. sildiyorum ama onceden yedek almissindir umarim.

    navcore 9.400
    [Only registered and activated users can see links. ]



    ttsystem
    [Only registered and activated users can see links. ]

    navcore ve ttsystem nasil yuklenir burdan bakin
    [Only registered and activated users can see links. ]
    sitede sunulanlar test amaclidir

    lutfen ozelden mesaj yazip yardim istemeyin .siteye yazin gerekli ilgi alaka gosterilecektir

  7. #7
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    29-01-16
    Mesajlar
    4
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Alıntı by_kernekli Nickli Üyeden Alıntı [Only registered and activated users can see links. ]
    usta hataniz yok haritayi iki sekildede guzel aktive etmissiniz bir kere yapsaydiniz yeterdi ben manul vermistim cunku cihazi tanimadigim icin ama hizli aktive keygeninide taniyormus.simisiz soyle bir yazi gelmistir bu haritayi bu cihazda kullanamazsiniz .
    burada navcoreden kaynaklanan hata var haritanizi aktive edilmistir size bir link verecegim bunlari deniyeceksiniz cihazinizda harita ve voices dosyasini silme digerlerini sil. sildiyorum ama onceden yedek almissindir umarim.

    navcore 9.400
    [Only registered and activated users can see links. ]



    ttsystem
    [Only registered and activated users can see links. ]

    navcore ve ttsystem nasil yuklenir burdan bakin
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Kardesim hic adamsin demismiydim sana! Helal olsun sen bu isi cok iyi cozmussun, ve mukkemel bir forum yapmissin! Tebrik ederim ve ayrica cok cok tesekkur ederim cihazim yeni haritayla mukemmel bir sekilde calisiyor!

  8. #8
    Co- Administrators by_kernekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03-10-12
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21.694
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    ustat gule gule kullanin. yanliz sevincinizi belirtmek babinda yada bana iltifat etme babinda olsun adam demismiydim kelimesi biraz abes kacmis .
    sitede sunulanlar test amaclidir

    lutfen ozelden mesaj yazip yardim istemeyin .siteye yazin gerekli ilgi alaka gosterilecektir

  9. #9
    Administrator
    Üyelik tarihi
    03-10-12
    Yaş
    5
    Mesajlar
    3.695
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    Adamin dibisin demek istemis kardesimiz
    @GSpro
    Ustadim zaten kernekli ustamiz bu isin ustasidir, sadece kopyala yapistir ustasi degildir, en ince detayina kadar yapmasi bilen nadir insanlardandir. ben onu tanidiktan sonra navigasyon cihazini elime almiyorum

    Ama su kadarinida senin icin yazayim, bir cok kisi iki kelime fazla yazmak icin üsenirken, sen yaptigin islemi video olarak kayit edip sorulara cevap vermisinya, bende senin önünde egiliyorum.
    Ben her zaman söylerim siz kendiniz icin zaman ayirip sorunu detayli sekilde yazinizki bizlerde yardimci olalim, bu sekidle forum hayatinda her zaman istedigne ulasabilirsin
    "Bir kɑrış dɑhi olsɑ vɑtɑn toprɑğını sɑtmɑm, zirɑ bu vɑtɑn bɑnɑ değil milletime ɑittir. Milletim de bu toprɑklɑrı ɑncɑk ɑldığı fiyɑtɑ verir. Çünkü bu toprɑklɑr kɑnlɑ ɑlınmıştır, kɑnlɑ verilir."

  10. #10
    Co- Administrators by_kernekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03-10-12
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21.694
    Post Thanks / Like

    Cevap: Harita yüklemede yardimci olurmusunuz? (TNS400)

    duzceli abi bana bunlari soylemissinde sen sanki bu lonularda ben den asagisin oyle kendini unutrma seninde bu konularda uzman oldugunu bilen biliyor .dedigin gibi gspro ustada gercekten cok guzel video cekmis ve neyi nasil yaptigini cok harika anlatmis bana sadece kucuk anlatim kaldi onunda hakini vermek gerek
    sitede sunulanlar test amaclidir

    lutfen ozelden mesaj yazip yardim istemeyin .siteye yazin gerekli ilgi alaka gosterilecektir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. Sygic Drive 10.s 15h Wince harita ve harita aktiflestirme sorunu
    By humax in forum Sygic sorunlar ve cözümleri
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 18-03-16, 22:24
  2. Tomtom Eclipse TNS400 guncelleme
    By by_kernekli in forum TomTom Ses / Voices / Software / Tools
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03-02-16, 23:35
  3. tomtom yeni harita yüklemede "harita bulunamadı" hatası veriyor!!! yardım.
    By bbkbkr in forum TomTom Genel / Sorunlar / Yardim
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 16-11-15, 01:40
  4. Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 08-05-15, 13:13
  5. truck harita ve normal harita aktivetoru
    By by_kernekli in forum TomTom Ses / Voices / Software / Tools
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06-10-12, 14:27

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •